توضیحات
آرد جو دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد. نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد. این نان سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری می باشد.
جو از آغاز تاریخ انسان و احتمالاً قبل از گندم کشت می شده است و هنوز یکی از غذاهای عمده انسان به شمار می رود. جو برای تعداد زیادی از مردمان نواحی سردسیر و خشک (به ویژه خاور میانه و شمال آفریقا) منبع غذایی مهمی به شمار میرود. بقراط، پدر علم پزشکی غرب، جو را به عنوان یکی از مواد مؤثر در درمان بیماری های حاد به کار می برده است. جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
از جمله خواص دارویی جو می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- حاوی انواع پلی ساکاریدها نظیر نشاسته و دکسترین است.
- دارای مقادیر بالایی فسفر می باشد و بنابراین برای وضعیت عصبی و فعالیت های ذهنی بسیار مفید است.
- جهت تخفیف درد مفید است.
- برای افراد مبتلا به نقرس مفید است.
- کلسترول خون را کاهش می دهد.
- سرشار از ماده معدنی منیزیم است و به دلیل اینکه کمبود منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر میشود، از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید.
- بیسکویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می برد.
- دانه های جو به دلیل دارا بودن نوعی آلکالوئید به نام “هوردنس”، اثری مقوی بر قلب داشته و به عنوان کمک در درمان تنگی نفس نیز به کار می رود.
- جو دارای خاصیت ضدالتهابی است و در سیستم ایمنی بدن و بهبود آنژین صدری و التهابات حفرهی دهان تا حدی مؤثر است.
- گلوتن موجود در جو، مادهای نرم، سازگار و آرام بخش بوده و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش می گردد.
- در طب سنتی، جو ماده محرک برای تولید شیر در زنان شیرده می باشد.
- خوردن جو سبب ایجاد احساس سیری شده و به واسطه داشتن کالری کمتر به کاهش وزن کمک می نماید.
- جو براي كم خوني مفيد است.
- جو نرمي استخوان كودكان را از بين ميبرد
آرد جو دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد. نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد. این نان سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری می باشد.
جو از آغاز تاریخ انسان و احتمالاً قبل از گندم کشت می شده است و هنوز یکی از غذاهای عمده انسان به شمار می رود. جو برای تعداد زیادی از مردمان نواحی سردسیر و خشک (به ویژه خاور میانه و شمال آفریقا) منبع غذایی مهمی به شمار میرود. بقراط، پدر علم پزشکی غرب، جو را به عنوان یکی از مواد مؤثر در درمان بیماری های حاد به کار می برده است. جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
از جمله خواص دارویی جو می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- حاوی انواع پلی ساکاریدها نظیر نشاسته و دکسترین است.
- دارای مقادیر بالایی فسفر می باشد و بنابراین برای وضعیت عصبی و فعالیت های ذهنی بسیار مفید است.
- جهت تخفیف درد مفید است.
- برای افراد مبتلا به نقرس مفید است.
- کلسترول خون را کاهش می دهد.
- سرشار از ماده معدنی منیزیم است و به دلیل اینکه کمبود منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر میشود، از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید.
- بیسکویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می برد.
- دانه های جو به دلیل دارا بودن نوعی آلکالوئید به نام “هوردنس”، اثری مقوی بر قلب داشته و به عنوان کمک در درمان تنگی نفس نیز به کار می رود.
- جو دارای خاصیت ضدالتهابی است و در سیستم ایمنی بدن و بهبود آنژین صدری و التهابات حفرهی دهان تا حدی مؤثر است.
- گلوتن موجود در جو، مادهای نرم، سازگار و آرام بخش بوده و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش می گردد.
- در طب سنتی، جو ماده محرک برای تولید شیر در زنان شیرده می باشد.
- خوردن جو سبب ایجاد احساس سیری شده و به واسطه داشتن کالری کمتر به کاهش وزن کمک می نماید.
- جو براي كم خوني مفيد است.
- جو نرمي استخوان كودكان را از بين ميبرد
آرد جو :
آرد جو دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد. نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد. این نان سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری می باشد.
- آرد جو ورم های سخت را تحلیل می برد، دمل های گرم را سر باز می کند.
- براي رفع منافذ باز پوست و زيباشدن آن آرد جو را با آب خيار خمير كرده به صورت ماسك روي صورت بگذاريد.
- براي درمان زخمهاي بدخيم آرد جو را با زرده تخممرغ مخلوط كرده روي زخم بماليد.
- براي رفع ورم پستان آرد جو را با سركه خمير نموده با روغن كرچك خمير كنيد به صورت ضماد بگذاريد اين ضماد براي ورم چشم و زير گلو نيز مفيد ميباشد.
- خوردن آرد جو با شكر غذاي خوبي براي اطفال و مسكن عطش و التهاب است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.