جو پرک دوریان

۲۷,۵۰۰ تومان

 

تحویل سریع ضمانت کیفیت کالا بازگشت کالا با شرایط تنوع پرداخت

موجود

شناسه محصول: 0111300921470001-1 دسته: برچسب: , , , ,

توضیحات

جو پرک دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد. نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد. این نان سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری می باشد.

جو از آغاز تاریخ انسان و احتمالاً قبل از گندم کشت می ‏شده است و هنوز یکی از غذاهای عمده انسان به شمار می ‏رود. جو برای تعداد زیادی از مردمان نواحی سردسیر و خشک (به ویژه خاور میانه و شمال آفریقا) منبع غذایی مهمی به شمار می‌رود. بقراط، پدر علم پزشکی غرب، جو را به عنوان یکی از مواد مؤثر در درمان بیماری‏ های حاد به کار می ‏برده است. جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.

از جمله خواص دارویی جو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • حاوی انواع پلی ساکاریدها نظیر نشاسته و دکسترین است.
  • دارای مقادیر بالایی فسفر می باشد و بنابراین برای وضعیت عصبی و فعالیت‏ های ذهنی بسیار مفید است.
  • جهت تخفیف درد مفید است.
  • برای افراد مبتلا به نقرس مفید است.
  • کلسترول خون را کاهش می‏ دهد.
  • سرشار از ماده معدنی منیزیم است و به دلیل اینکه کمبود منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر می‌شود، از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید.
  • بیسکویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می‏ برد.
  • دانه‏ های جو به دلیل دارا بودن نوعی آلکالوئید به نام “هوردنس”، اثری مقوی بر قلب داشته و به عنوان کمک در درمان تنگی نفس نیز به کار می ‏رود.
  • جو دارای خاصیت ضدالتهابی است و در سیستم ایمنی بدن و بهبود آنژین صدری و التهابات حفره‏ی دهان تا حدی مؤثر است.
  • گلوتن موجود در جو، ماده‏ای نرم، سازگار و آرام بخش بوده و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش می گردد.
  • در طب سنتی، جو ماده محرک برای تولید شیر در زنان شیرده می ‏باشد.
  • خوردن جو سبب ایجاد احساس سیری شده و به واسطه داشتن کالری کمتر به کاهش وزن کمک می نماید.
  • جو براي كم خوني مفيد است.
  • جو نرمي استخوان كودكان را از بين مي‎برد

آرد جو دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد. نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد. این نان سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری می باشد.

جو از آغاز تاریخ انسان و احتمالاً قبل از گندم کشت می ‏شده است و هنوز یکی از غذاهای عمده انسان به شمار می ‏رود. جو برای تعداد زیادی از مردمان نواحی سردسیر و خشک (به ویژه خاور میانه و شمال آفریقا) منبع غذایی مهمی به شمار می‌رود. بقراط، پدر علم پزشکی غرب، جو را به عنوان یکی از مواد مؤثر در درمان بیماری‏ های حاد به کار می ‏برده است. جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.

از جمله خواص دارویی جو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • حاوی انواع پلی ساکاریدها نظیر نشاسته و دکسترین است.
  • دارای مقادیر بالایی فسفر می باشد و بنابراین برای وضعیت عصبی و فعالیت‏ های ذهنی بسیار مفید است.
  • جهت تخفیف درد مفید است.
  • برای افراد مبتلا به نقرس مفید است.
  • کلسترول خون را کاهش می‏ دهد.
  • سرشار از ماده معدنی منیزیم است و به دلیل اینکه کمبود منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر می‌شود، از ابتلا به دیابت جلوگیری می نماید.
  • بیسکویت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می‏ برد.
  • دانه‏ های جو به دلیل دارا بودن نوعی آلکالوئید به نام “هوردنس”، اثری مقوی بر قلب داشته و به عنوان کمک در درمان تنگی نفس نیز به کار می ‏رود.
  • جو دارای خاصیت ضدالتهابی است و در سیستم ایمنی بدن و بهبود آنژین صدری و التهابات حفره‏ی دهان تا حدی مؤثر است.
  • گلوتن موجود در جو، ماده‏ای نرم، سازگار و آرام بخش بوده و به علت آبدار بودن موجب رفع عطش می گردد.
  • در طب سنتی، جو ماده محرک برای تولید شیر در زنان شیرده می ‏باشد.
  • خوردن جو سبب ایجاد احساس سیری شده و به واسطه داشتن کالری کمتر به کاهش وزن کمک می نماید.
  • جو براي كم خوني مفيد است.
  • جو نرمي استخوان كودكان را از بين مي‎برد

جو پرک :

جو پرک دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد. نان حاصل از این آرد نیز دارای خواص زیادی برای سلامتی می باشد. این نان سرشار از فیبرهای غذایی بوده و در مقایسه با نان تهیه شده از آرد گندم دارای املاح معدنی بیشتری می باشد.

  • جو پرک ورم های سخت را تحلیل می برد، دمل های گرم را سر باز می کند.
  • براي رفع منافذ باز پوست و زيباشدن آن آرد جو را با آب خيار خمير كرده به صورت ماسك روي صورت بگذاريد.
  • براي درمان زخم‎هاي بدخيم آرد جو را با زرده تخم‎مرغ مخلوط كرده روي زخم بماليد.
  • براي رفع ورم پستان آرد جو را با سركه خمير نموده با روغن كرچك خمير كنيد به صورت ضماد بگذاريد اين ضماد براي ورم چشم و زير گلو نيز مفيد مي‎باشد.
  • خوردن آرد جو با شكر غذاي خوبي براي اطفال و مسكن عطش و التهاب است.

جو پرک یکی از انواع غلات سرشار از فیبر است و میانگین زمان پخت بسیار مناسبی دارد. این ماده غذایی در کمتر از 5 الی 6 دقیقه پخته شده و بسیار مقوی است.

خواص جو غذایی بسیار مقوی است و خاصیت ملین دارد. این ماده غذایی برای نقرس مفید بوده و جوشانده آن برای مبتلایان به تب، کم خونی و سوء هاضمه بسیار مفید است. این ماده غذایی سطح کلسترول بد را کاهش داده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می ‌کند.

 

طرز تهیه سوپ جو پرک

مواد لازم: ‏
2 عدد پیاز – مرغ یک سینه – جوپرک به مقدار لازم – یک عدد هویج – 2 دسته جعفری – نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به دلخواه – 3 قاشق رب گوجه – آب 4 تا 3 لیوان – 2 قاشق روغن.

طرز تهیه : ‏

اول پیاز را سرخ کرده و سپس مرغ ریش ریش میکنیم و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم می توان از پای مرغ هم استفاده کرد.

بر روی مخلوط آب ریخته و ادویه و نمک به اندازه دلخواه اضافه میکنیم، هویج را نگینی خرد کرده به همراه رب گوجه و جعفری به مخلوط اضافه میکنیم، جو پرک را باید دو ساعت خیس کنیم و بعد اضافه میکنیم، شعله گاز را کم میکنیم پس از 15دقیقه سوپ جو پرک آماده سرو می شود.

توضیحات تکمیلی

وزن 3 کیلوگرم
ابعاد 23 × 15 × 17 سانتیمتر
وزن هر عدد

200 گرم

تعداد در هر کارتن

12 عدد

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جو پرک دوریان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید…