10 فایده شگفت انگیز مصرف جو

جو یک دانه ساده است که اکثر ما در آشپزخانه خود داریم ، با این حال تعداد کمی از ما از مزایای آن برای سلامتی و زیبایی اطلاع داریم. جو نسبتاً کم کالری ، سرشار از فیبر و پر از ویتامین و مواد مغذی است. جو پوست شده به دلیل محتوای سبوس بسیار مفید است.

در اینجا 10 فایده شگفت انگیز مصرف جو آورده شده است:

1. عالی برای صبحانه

جو غنی از مواد مغذی است و یک وعده غذایی مطبوع را ایجاد می کند. مملو از فیبر و مواد معدنی ضروری مانند: سلنیوم ، مس و منگنز است. این به شما انرژی می دهد و احساس رضایت را برای شما در بخشی از روز حفظ می کند. منگنز موجود در جو به شما کمک می کند تا احساس خوشبختی و انرژی داشته باشید. همچنین باعث آرامش سیستم عصبی شما می شود.

محققان دانشگاه هاروارد اثرات مصرف صبحانه غلات را به صورت روزانه مورد مطالعه قرار دادند. این مطالعه طی یک دوره 19 ساله نشان داد که مردانی که روزانه از یک کاسه غلات سبوس دار صبحانه لذت می برند 29٪ کمتر احتمال حمله  قلبی دارند، که این آمار برای یک دانه ساده بد نیست!

2. به شما در کاهش وزن کمک می کند

جو تا حدی به دلیل چندین نوع آمینو اسید ضروری و تا حدی به دلیل محتوای فیبر ، به کاهش وزن کمک می کند. جو سطح قند خون شما را تعدیل می کند ، بنابراین از افزایش قند که معمولاً با فرآیند ذخیره چربی مرتبط هستند ، اجتناب می کند.

جو ، در مقایسه با سایر غلات ، کم کالری است و در عین حال یک وعده غذایی راضی کننده می سازد ، به شما کمک می کند احساس سیری طولانی تری داشته باشید ، بنابراین نیازی به خوردن مرتب ندارید.

3. به ثبات فشار خون کمک می کند

یک تحقیقات طولانی مدت پنج هفته ترکیبات مختلف دانه جو را مقایسه کرد. این نشان داد که بزرگسالانی که میزان جو خود را افزایش داده اند ، کاهش فشار خون را تجربه کرده اند.

 

4. خطر سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد

جو غنی از لیگنان های گیاهی است که از پستان و سایر سرطان های وابسته به هورمون و همچنین بیماری های قلبی محافظت می کند. جو با کاهش رادیکال های آزاد و چربی احشایی و تثبیت فشار خون ، احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را به حداقل می رساند.

5. علائم آرتروز را کاهش می دهد

جو دارای مس است که ممکن است در کاهش علائم آرتریت روماتوئید نیز مفید باشد. مس رادیکال های آزاد را خلع سلاح می کند ، بنابراین به بازسازی سلول کمک می کند. مس در پیوند متقابل کلاژن و الاستین ضروری است و باعث انعطاف پذیری استخوان ها و مفاصل می شود.

6. به توسعه و ترمیم بافت بدن کمک می کند

جو همچنین غنی از فسفر است که به بازسازی سلول کمک می کند. فسفر به تشکیل استخوان کمک می کند. این یک عنصر اساسی در ساخت کد ژنتیکی است و نقش مهمی در غشای سلولی سالم و سیستم عصبی ما دارد.

7. منبع عالی نیاسین

جو منبع خوبی از نیاسین (ویتامین B) است که فواید بی شماری برای سیستم قلبی عروقی ما فراهم می کند. نیاسین می تواند به کاهش کلسترول بد خون ، لیپوپروتئین (a) و رادیکال های آزاد کمک کند. همچنین خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.

 

8. چربی احشایی را کاهش می دهد

یک مطالعه ژاپنی 44 مرد مبتلا به کلسترول بالا را پیگیری کرد و نشان داد که افزودن جو به رژیم غذایی آنها به طور قابل توجهی باعث کاهش کلسترول سرم و چربی احشایی می شود که از عوامل شناخته شده خطر قلبی عروقی است.

9. تشکیل سنگهای صفراوی را مهار می کند

جو به کاهش سطح تری گلیسیرید کمک می کند. برخی ممکن است با افزایش مصرف جو از سنگ صفرا جلوگیری کنند. همچنین ، جو غنی از فیبر نامحلول است. این فرضیه وجود دارد که فیبر نامحلول باعث کاهش ترشح اسید صفراوی می شود که در تشکیل سنگ صفرا نقش دارد.

 

10. برای بانوان ضروری است

 محققان انگلیس بررسی کردند که چگونه فیبر مصرفی در بانوان قبل از یائسگی تأثیر می گذارد. آنها دریافتند که یک رژیم غذایی غنی از فیبر از غلات کامل مانند جو ، تا 50٪ کاهش سرطان پستان را ارائه می دهد.

 با این حال مطالعه دیگری زنان یائسه را مورد بررسی قرار داد و کاهش 34 درصدی سرطان پستان در زنانی که غلات کامل مانند جو مصرف می کردند را نشان داد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *