خواص سویق چاق کننده دوریان

سویق چاق کننده

یکی از خوراکی هایی که در طب اسلامی و سنتی هم به عنوان خوراکی و هم به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد سویق است. این خوراکی مقوی که روش درست کردن بسیار ساده ای دارد خواص زیادی دارد.

 

خواصی همچون مقوی بودن، افزایش استحکام بدن، افزایش رشد مخصوصاً در کودکان، چاق کننده، افزایش شهوت، تقویت دست و پا و خواص بسیار دیگر که در ادامه عرض می کنم.

ابن بیطار، به نقل از رازی گفته است: هر سویقی با چیزی که از آن ساخته می‌شود، تناسب دارد. برای نمونه، سویق جو، از سویق گندم، سردتر است، به همان اندازه که خودِ جو، طبعی سردتر از گندم دارد. این سویق، همچنین نفخ بیشتری پدید می‌آورد.

سویق چاق کننده برای درمان لاغری، کمک به رشد کودکان، تقویت بنیه بانوان شیرده و بدون هرگونه مواد نگهدارنده از بهترین مواد اولیه تولید شده است.

سویق چاق کننده، افزایش دهنده ی شهوت، بسیار خوب برای رشد کودکان (البته برای خود کودکان باید ذرات ریزتر بشود ولی مادر می تواند هم در دوران بارداری هم در دوران شیردهی مصرف داشته باشد که تأثیر خوبی روی کودک او خواهد گذاشت).

ترکیبات: 

سویق چاق کننده ترکیبی از سویق های گندم، برنج و سنجد می باشد.

 

نکاتی که باید درباره مصرف سویق رعایت شود

۱- از مصرف سویق با آب جدا پرهیز کنید.

۲- مردان باید از مصرف آب و شکر همراه سویق اجتناب کنند، زیرا سبب ضعف و ناتوانی جنسی آنها شده و بهتر است آن را به همراه خرما، عسل و شیر میل کنند.

۳- همانند سایر مواد غذایی، از زیاده‌روی در خوردن سویق پرهیز کنید زیرا باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود.

۴- مقدار مصرف سویق در هر وعده دو کف یا همان دو یا سه قاشق غذاخوری است.

۵- برای تهیه یک سویق خوشمزه و مقوی می‌توان مقداری عسل، شیره خرما، شیر یا روغن زیتون به آن اضافه کرد، اما توصیه می‌شود از افزودن آب یا شکر به سویق خودداری شود تا اثرات درمانی این معجون به خوبی حفظ شود.

6- استفاده از سویق بهتر است همراه روغن زیتون باشد نه اینکه با هم تفت داده شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *