کوکی پرک جو دو سر دوریان

جو دو سر (Oat)، با نام علمی (Avena sativa)، غله ای رژیمی، از خانواده گندمیان است که سلطان فیبر غلات محسوب می شود و کاملاً با جو معمولی (Barley) متفاوت است. نام فارسی جو دو سر، یولاف است. جو دو سر (صبحانه فوری دوریان)منبع خوبی از انرژی، پروتئین و مواد مغذی برای انسان، مخصوصاً کودکان و ورزشکاران و افرادی است که می خواهند لاغر شوند.

مصرف روزانه یک کاسه جو دو سر، انرژی و استقامت مورد نیاز بدن در طول روز را تامین می کند.

جو دو سر غله ای است رژیمی با فیبر بالا و حاوی آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از B و E و املاح معدنی است. فیبر این غله رژیمی به دو صورت محلول و غیر محلول است. جو دو سر، بر خلاف غلات دیگر، فاقد گلوتن می باشد.
گلوتن نوعی پروتئین است که در گندم، جو و جو چاودار یافت می شود که در انواع مختلف نان نیز موجود است. اگر به گلوتن حساس باشید، بدن شما قادر به تحمل آن نبوده و دچار آسیب های قابل ملاحظه ای در دستگاه گوارش خواهید شد.

مواد لازم
۲ نفر

۱ فنجان پرک جودوسر دوریان
۲ عدد موز
کشمش یا فندق یا تخمه آفتابگردان یا هر مغز دیگه ای که دوست دارید

طرز تهیه
۳۰ دقیقه

موز رو رنده درشت بزنید. بقیه مواد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.


کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با قاشق از مواد بردارید و کف سینی پهن کنید. کنارهاش رو صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰و زمان ۳۰ دقیقه بذارید بپزه.
بعد بذارید سرد بشه کامل و از کاغذ روغنی جداش کنید و با شیر میل نمایید.

One thought on “کوکی پرک جو دو سر دوریان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *