مواد لازم
۶ نفر و بیشتر
-
۲۰۰ گرم جو دو سر خرد شده دوریان
-
۱۰۰ گرم فندق خرد شده
-
۵۰ گرم آرد
-
۱۱۵ گرم كره
-
۸۵ گرم شكر قهوه ای روشن
-
۵۵ گرم شكلات چيپسی
-
۲ قاشق سوپ خوری گلدن سيروپ
مراحل تهیه
۲۰ دقیقه
-
فندق، جو دوسر دوریان و آرد را مخلوط كرده و كنار مي گذاريم
-
شكر ، كره و گلدن سيروپ را روي حرارت گذاشته تا شكر كاملاً حل شود
-
سپس مواد خشك را به مايع اضافه كرده و در انتها شكلات چيپسي را اضافه مي كنيم.
-
سپس مواد را در قالب ٢٣ سانتي ريخته و در فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه مي گذاريم تا روي كار طلايي شود. سپس از فر خارج كرده و برش مي دهيم.