کرانچی شکلاتی جودوسر دوریان

مواد لازم

۶ نفر و بیشتر
  1. ۲۰۰ گرم جو دو سر خرد شده دوریان

  2. ۱۰۰ گرم فندق خرد شده
  3. ۵۰ گرم آرد
  4. ۱۱۵ گرم كره
  5. ۸۵ گرم شكر قهوه ای روشن
  6. ۵۵ گرم شكلات چيپسی
  7. ۲ قاشق سوپ خوری گلدن سيروپ

مراحل تهیه

۲۰ دقیقه
  1. فندق، جو دوسر دوریان و آرد را مخلوط كرده و كنار مي گذاريم

  2. شكر ، كره و گلدن سيروپ را روي حرارت گذاشته تا شكر كاملاً حل شود

  3. سپس مواد خشك را به مايع اضافه كرده و در انتها شكلات چيپسي را اضافه مي كنيم. 

  4. سپس مواد را در قالب ٢٣ سانتي ريخته و در فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه مي گذاريم تا روي كار طلايي شود. سپس از فر خارج كرده و برش مي دهيم.

     
     
     

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *