شاید گاهی به این فکر کرده باشید که چه چیزی را میتوان جایگزین عسل کرد. یا وقتی که دیدید شکر در مایعات سرد، به راحتی حل نمی شود و هم زدن های طولانی مدت، کلافه تان می کرد، نمیدانستید راه چاره چیست.
باید به شما بگوییم شیره طلایی یا گلدن سیروپ (Golden Syrup) یک جایگزین مناسب برای عسل و همین طور دانه های شکر است!
شیره طلایی یک مایع چسبناک وغلیظ است که از ترکیب شکر، لیمو و آب تهیه می شود. شیره طلایی کهربایی رنگ است و در کشورهای غربی تولید آن به صورت صنعتی انجام می شود. از شربت طلایی می توان به جای عسل روی پنکیک و یا وافل استفاده کرد و همچنین برای طعم دهی در نوشیدنی هایی مانند میلک شیک مارشمالو بسیار مناسب است.
با کمی افزودنی و طعم دهنده هایی مثل دارچین، پرتقال و… به شیره طلایی میتوان شربت ها و نوشیدنی های خوش طعمی تهیه کرد. البته برای تهیه شربت میتوان از شربت بار هم استفاده کرد که مثل شیره طلایی شیرین و خوش طعم است.
شیره طلایی به جایگزین گیاهی عسل معروف است. تهیه کردن شیره طلایی کار سختی نیست. آن را در منزل آماده کنید و در کابینتتان برای مدت طولانی نگه دارید و در دسر ها و نوشیدنی ها و شیرینی هایتان استفاده کنید.
طرز تهیه شیره طلایی
مرحله اول:
100 گرم از شکر را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. 2 قاشق آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود.
مرحله دوم:
سه پیمانه آب را در قابلمه ای جداگانه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. حالا 3 پیمانه آب جوش را آرام آرام به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع یکنواخت شود. سپس باقی شکر را درون قابلمه بریزید و آنقدر آن را هم بزنید تا شکر آب حل شود و مایع شربت غلیظ شود.